Houtstoken
Alle informatie over Kachels & houtstoken -            van de start tot het eind!
 


Nogmaals welkom op mijn site over houtstoken!


Het doel van deze site is het verzamelen van informatie over alle facetten van het houtstoken. Zelf ben ik liefhebber geworden van deze warmte. Wij hebben thuis dagelijks enorm veel plezier aan onze kachel - echt hij brand nagenoeg altijd. Het zagen en kloven zie ik als een inspannende ontspannende bezigheid. Lekker even het verstand op nul!


Dat plezier begon al met mijn hottub die ik sinds 2007 in gebruik heb. Het knapperende houtvuur en de aangename warmte zorgen ervoor dat je heerlijk relaxt. En dat allemaal gewoon thuis. Gebruik je schoon en droog hout dan heeft niemand er last van.


Er zijn op dit moment enkele filmpjes van youtube in gebruik op deze site. Het is mijn wens om deze filmpjes zelf opnieuw op te nemen en beter te laten aansluiten bij deze site.


De grondvesten van deze site zijn in 2010 gevormd. Kom je gedateerde informatie tegen, links die niet meer werken.... Laat het weten! Alvast bedankt!


Tips/ideeën?

Ik zou het heel leuk vinden als u tips of ideeën heeft voor deze site. Deel ze gerust!


Adds

Om het hosten en onderhouden van deze site te betalen heb ik ervoor gekozen om wel advertenties te plaatsen. Gebruik deze links gerust om u verder te informeren. Bent u ondernemer en ziet u uw logo graag op mijn site? Neem gerust contact op!


Twitter

Naast deze site is er ook een gelijknamige twitteraccount

actief. Alle tweets waarin u @houtstoken plaatst zullen wij

retweeten. Wij  gaan natuurlijk voor een grote schare aan

volgers en zullen hier ook acties voor bedenken om deze te

laten groeien.


Copyright

De meeste teksten op deze site zijn door mij zelf geschreven. Enkele komen van internet waarbij ik mijn uiterste best heb gedaan om te voorkomen dat ik copyright zou schenden. Volgens mij is dat ook niet gebeurt. Heeft u er een ander gevoel bij en stelt u het gebruik van deze tekst niet op prijs. Neem contact met mij om het punt op te lossen.


Contact

Neem gerust contact met mij op middels deze link: